Български технологичен лидер ще подкрепи InnoMotion Racing през сезон 2017
Секция: Автомобили
20 Март 2017 15:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Български технологичен лидер ще подкрепи InnoMotion Racing през сезон 2017

/КРОСС/Българската технологична компания Софтелектроник ще подкрепи InnoMotion Racing и неговия екипаж Станислав Владимиров и Чавдар Събев през новия сезон. Владимиров и Събев са шампиони на България за млади пилоти през изминалата година и ще преследват призово класиране и през новия сезон в националния рали шампионат.

„Изключително сме щастливи, че такава високотехнологична компания като Софтелектроник подкрепя нашата кампания през новия сезон. Тази подкрепа ще ни позволи да започнем сезона достатъчно добре подготвени. Отново ще разчитаме на стария ни автомобил Опел Астра, но за новия сезон в него ще има сериозни подобрения - основно в областта на окачването, което ще бъде разработено специално за нашия автомобил и се надявам, че това ще се отрази положително за увереността и резултатите на нашите момчета" - отбеляза Владимир Гатев, мениджър на InnoMotion Racing.

Софтелектроник е компания специализирана в ремонт и програмиране на компютри за леки автомобили и компютри на автоматични скоростни кутии, микробуси, автобуси и камиони. Основната цел на компанията е не просто да няма проблеми в превозните средства, а да се усъвършенстват фабрично произвежданите изделия, чрез усъвършенстване методите на производство.

От 2013 година Софтелектроник е член на APRA (Automotive Parts Remanufacturers Association), а клиентите на компанията са авто-сервизи, тунинг фирми и фирми за рециклиране на автомобилни части от цял свят.