Веселин Марешки: Дончева и Петков мислят, че сме прости
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Април 2017 07:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Веселин Марешки: Дончева и Петков мислят, че сме прости

/КРОСС/ "Румен Петков и Татяна Дончева подценяват българския народ. Изкарват ни, че сме прости". Това заяви пред БТВ лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки. Той коментира коалицията между "Движение 21" и АБВ. Новият зам.-председател на парламента заяви още, че партията му в Народното събрание нямало да се разпадне и щяла да бъде принципна и да спазва своята първоначална програма. 

"Нека да сме точни. Той казва „ако е подписал”. Да отговарям на такива нелепости... Същите тези преди 2 дни ме бяха стреляли, бях построил незаконни постройки. Да, този документ е истински. Щом съм го подписал, значи е истински. Но там няма нищо нередно и нищо, което ограбва българския народ", коментира Марешки документите на партия "Воля", за които Румен Петков от АБВ заяви, че са нелегитимни. 

"Ако се окаже, че е нелегитимен избор – добре. Но нека първо го докаже и после ще го коментирам. Ако твърди, че е с невярно съдържание, ще го осъдя. Той казва, че тепърва ще се доказва достоверността. Защо трябва сега да се занимаваме с Татяна Дончева и Румен Петков", попита шефът на "Воля".