"Сън": Никол Шерцингер и Григор Димитров са пред раздяла
Секция: Шоубизнес
14 Май 2017 16:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Сън": Никол Шерцингер и Григор Димитров са пред раздяла

/КРОСС/ За пукнатини във връзката на най-добрия ни тенисист Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер разкрива английският таблоид „Сън".

Новината, че двегодишният им романс е заплашен идва десетина дни след като Григор бе заснет да демонстрира доста близки отношения с бившата си половинка Мария Шарапова.

Източник на „Сън" твърди, че 38-годишната Никол не се е виждала с българина около два месеца. „Нещата не вървят добре. Не изглежда, че ще успея за закърпят нещата. Никол е много заета жена, а Григор също пътува доста по света заради тенис турнирите", споделя източникът.

„Тя имаше някои лични проблеми, с които да се справи, а Григор не бе до нея, за да я подкрепи. Не е лош човек, чудесен е, но връзката им не е лесна. Сега са в почивка. И преди се е случвало, но се справяха. Този път приятелите им са убедени, че нещата са сериозни", добавя източникът на вестник „Сън".

Английският таблоид доста подробно напомня за отношенията между Григор Димитров и Мария Шарапова и публикува снимка на двамата от благотворителния турнир в Мадрид, където те се засякоха.