Елтън Джон и майка му си проговориха след 9 години мълчание
Секция: Шоубизнес
16 Май 2017 13:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Елтън Джон и майка му си проговориха след 9 години мълчание

/КРОСС/ Елтън Джон разкри, че 9-годишната му вражда с майка му - Шейла Феърбрадър е приключила и двамата отново поддържат връзка.

Сдобряването е било породено от уплахата на майка му, след като е разбрала, че синът й се е е заразил с "потенциално смъртоносна" бактериална инфекция по време на концерт в Южна Америка.

Двамата не си говорят от юни 2008, когато лют спор ги кара да се разделят. Според таблоидите тя го е принудила да прекъсне завинаги взаимоотношенията си с техните най-стари приятели - Боб Хейли и Джон Рийд. Боб е служил на семейството на певеца над 3 десетилетия - първо като шофьор, а после и като личен асистент преди да бъде уволнен от самия Сър Елтън. Джон Рийд пък е първият мениджър на Елтън и за кратко негов любовник.

Въпреки всичко, обаче двамата явно са сложили край на многогодишните дрязги. Това стана ясно в неделя, след като Елтън Джон публикува в социалните мрежи снимка с майка си и написа "Скъпа мамо, честит ден на майката! Толкова се радвам, че отново поддържаме връзка. С любов, Елтън".

Източник: БГНЕС