Покана за информационен ден за приключването на проект "Повишаване на производствения капацитет и засилване на експортния потенциал" на "Маус-ПС" ЕООД
Секция: ИКОНОМИКА
19 Юни 2017 07:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Покана за информационен ден за приключването на проект "Повишаване на производствения капацитет и засилване на експортния потенциал" на "Маус-ПС" ЕООД

/КРОСС/ Уважаеми дами и господа,

На 21 юни 2017 година в конферентната зала на "МАУС-ПС" ЕООД гр. София, кв. Военна рампа, ул. Проф. Иван Георгов № 3 от 10.00 часа, се организира информационен ден, на който ще представим изпълнението на дейностите по проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност".

Програмата на събитието:
Начало: 10:00 часа
10:00 - 10:15ч. Встъпително слово
10:15 - 10:45ч. Представяне изпълнението на дейностите
10:45 - 11:30ч. Връчване на сертификати
11:30 - 12:00ч. Въпроси и отговори към екипа, изпълнил проекта
12:00 - 13:00ч. Заключителен коктейл

С настоящата покана имаме удоволствието да Ви поканим да присъствате на събитието, последвано от заключителен коктейл.

На място ще имате възможност да се запознаете с изпълнението на дейностите по проекта, както и с екипа, отговорен за неговото осъществяване.

Проектът „Повишаване на производствения капацитет и засилване на експортния потенциал на "МАУС-ПС" ЕООД", е финансиран от ОП „Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Поканени за участие в пресконференцията са медии и всички заинтересовани от темата.


Проект BG16RFOP002-2.001-0457-C01 Повишаване на производствения капацитет и засилване на експортния потенциал на „Маус-ПС" ЕООД, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. "Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „Маус-ПС" ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган."