Летни партита с безплатни коктейли, dj и танци – или как да пренесем морския бряг в големия град
Секция: ЛЮБОПИТНО
17 Юли 2017 15:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Летни партита с безплатни коктейли, dj и танци – или как да пренесем морския бряг в големия град

/КРОСС/ Телом си в горещия, шумен, нервен град, а духом - на морския бряг? Искаш да се спасиш от жегите и напрежението, но ангажиментите не ти позволяват? Спокойно, има решение! От седмица насам в това са убедени всички посетители на Sofia Ring Mall и специално изградения Esquire Bar, който веднага се превърна в любим оазис за столичани.

За две седмици амфитеатърът в прохладните поли на Витоша е превърнат в уникален открит бар с вечерни партита, хитова музика, известни диджеи, горещи танци и страхотни коктейли. Всичко - със специалното участие на най-градското списание - Esquire. От 18:00 до 22:00 ч. в сряда, четвъртък и петък посетителите на Sofia Ring Mall могат да се наслаждават на свежи коктейли, приготвени на момента от най-добрите бармани, на горещи латино танци и на диджей-сетове с любима музика. Коктейл-комплимент получава всеки, пазарувал в специално обособените с Esquire-стикер магазини в мола на стойност минимум 30 лв.

Втората (и последна) седмица от „синьото лято" в Sofia Ring Mall ще протече така:

- 19.07 (сряда) Pool party

- 20.07 (четвъртък) Salsa Party

- 21.07 (петък) Голямо финално DJ Party

Специално изграденият летен Esquire Bar затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

* За да получите безплатен коктейл, е необходимо да представите талон и касови бележки на стойност над 30 лв от участващите магазини, маркирани със специален Esquire Фar-стикер.