Чилийска шофьорка обърка стълбище с входа на паркинг
Секция: Автомобили
12 Август 2017 16:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Чилийска шофьорка обърка стълбище с входа на паркинг

/КРОСС/ Чилийска шофьорка обърка входа към паркинг със стълбище на универсален магазин. За щастие индидентът се размина само с уплаха и леки наранявания. 

Неволите на шофьорката обаче продължават. След като осъзнава грешката си, жената спира рязко. Секунди след това хората около нея се притичват на помощ. Тя обаче хваща подадената ръка и увисва на нея, докато колата продължава да се движи надолу по стълбите. Изглежда водачката е пуснала педала на спирачките и не е дръпнала ръчната.

Джипът се спуска надолу и се разбива в портал от стъкло и метал в дъното на стълбището.

За щастие, по време на инцидента край портала не е имало никой и сблъсъкът се разминава без пострадали - само с уплаха и шок за шофьорката, която и без друго изглежда доста притеснената притеснена.

Инциденти като този изглеждат куриозни, но всъщност не са чак такава рядкост - преди време шофьор обърка стълбите на метрото в Париж с вход за паркинг (съвсем подобен инцидент имаше и в София), преди седмица това се случи и на шофьор в Берлин, вярно - пиян, дрогиран и с крадена кола; а при друг инцидент, отново в София, невнимателен шофьор избута кола от висок паркинг на тротоара.