Никол Шерцингер дарявала кръв, за да спести пари за колеж
Секция: Шоубизнес
11 Септември 2017 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Никол Шерцингер дарявала кръв, за да спести пари за колеж

/КРОСС/ Американската певица и композитор Никол Шерцингер разкри, че е давала кръв, само за да получи пари. Семейството на бившата изпълнителка от „Пусикет долс" не можело да си позволи да я изпрати в колеж, поради което ѝ се наложило да мине през редица нископлатени работни места в опит да спести за своето образование.

„Направих много, за да отида в колеж - бях гримьор, пеех опера в италиански ресторант...", коментира 39-годишната певица, цитирана от БГНЕС. Най-крайната мярка било даването на кръв срещу пари.

Гаджето на Григор Димитров се чувства много горда от положените усилия, които я довели до сбъдването на мечтата ѝ. Тя признава, че е удовлетворяващо да постигне сама собствения си успех в музикалната кариера, вместо да го е получила даром.

Пред „Cosmopolitan" разказва още:

"Не можехме да си позволим да посещавам вокални или танцови уроци, затова в началното училище разбрах, че ако отида в специално средно училище, бих могла да вляза в школата за изкуства, в която искам да отида".

След години на битка с бедността, съдията от "X Фактор" признава, че все още е много пестелива и внимателно обмисля разходите си и не приема нищо за даденост.