Наредиха Димитров сред разочарованията на US Open
Секция: СПОРТ
13 Септември 2017 15:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Наредиха Димитров сред разочарованията на US Open

Авторитетното американско тенис издание TennisNow постави Григор Димитров сред разочарованията на Откритото първенство на САЩ. Повод за негативната оценка е отпадането на българина още във втория кръг на US Open от руския тийнейджър Андрей Рубльов.

Сред големите разочарования на турнира е и австралиецът Ник Кириос, но специализирано издание оправдава по-лошата му игра с контузия.

"Григор Димитров и Ник Кириос са двама от най-интересните тенисисти в момента. Но и двамата бяха един голям провал в Ню Йорк. Австралиецът имаше проблем с рамото и отпадането му изглежда донякъде логично, но българинът, който малко преди това спечели титлата в Синсинати, не спечели дори сет срещу руския тийнейджър Андрей Рубльов във втория кръг, като му отвори пътя към най-голямото му постижение в кариерата - четвъртфинал. Полуфиналистът от Мелбърн за пореден път не успя да прескочи втория кръг на US Open, като досега това му се е случвало пет пъти от седем участия. И изглеждаше предал се пред младия Рубльов", пише в статията на TennisNow.