Блокираха достъпа до България за билетите за мача на Кобрата с Джошуа
Секция: СПОРТ
13 Септември 2017 17:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Блокираха достъпа до България за билетите за мача на Кобрата с Джошуа

/КРОСС/ Хората в България, които искат да си купят билети за боксовия мач за световната титла в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф са лишени от тази възможност.

От вторник (12 септември) следобед насам, всички български IP адреси са с блокиран достъп до единствения официален сайт, оторизиран да продава пропуски онлайн. Това е британският портал stubhub.co.uk.

Днес организаторите се похвалиха, че само за 24 часа са изтъргувани 70 хиляди билета за сблъсъка на стадион "Принсипалити" в столицата на Уелс. Така остават само няколко хиляди. Те обаче не могат да бъдат закупени от България, а сайтът си работи безотказно от всякакви други държави, поне от Европа.

Самият Кубрат Пулев взе отношение към проблема чрез официалната си страница във Фейсбук.

"Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа.

Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф", обяви Пулев.