Вицепремиерът на Сърбия изпя „Осман ага“ в чест на Ердоган (видео)
Секция: ЛЮБОПИТНО
11 Октомври 2017 10:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Вицепремиерът на Сърбия изпя „Осман ага“ в чест на Ердоган (видео)

/КРОСС/ Първият вицепремиер и министър на външните работи на Сърбия Ивица Дачич изпя песен на турски език по време на тържествената вечеря в чест на турския президент Реджеп Ердоган в Белград, предава Дарик.

Видеоклип с изпълнението на Дачич във вторник вечерта се появи в социалните мрежи, както и в сайтовете на много сръбски медии. На записа може и чуе да се види как Дачич, с микрофон в ръце, пее песента „Осман ага" край масата, на която седят Ердоган и съпругата му Емине, заедно със сръбския президент Александър Вучич и съпругата му Тамара.

Двамата държавни ръководители, както и другите присъстващи на вечерята, поздравяват първия дипломат на Белград с бурни аплодисменти. На друго видео Дачич пее популярната на Балканите песен "Милячка" на босненския изпълнител Халид Бешлич.

Ивица Дачич е известен с любовта си към пеенето и често го прави на тържествени приеми и пред камерите. Например, на официалната вечеря в чест на откриването на Съвета на министрите на външните работи на ОССЕ през декември 2015 г. в Белград той изпълни "Подмосковные вечера", а на официалната вечеря по повод встъпването в длъжност през юни тази година на президента Вучич той изпя O Sole Mio пред бившия италиански външен министър Франко Фратини.

video:https://www.youtube.com/watch?v=9TK8bLMY42E