След лавината от обвинения, съпругата на Уайнстийн го напуска
Секция: Шоубизнес
11 Октомври 2017 16:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
След лавината от обвинения, съпругата на Уайнстийн го напуска

/КРОСС/ Джорджина Чапман - съпругата на Харви Уайнстийн, обяви, че го напуска заради "непростимия" скандал и лавината от обвинения в сексуален тормоз, предава Дарик.

"Сърцето ми се къса за всички тези жени, преживели огромно страдание заради тези непростими действия", каза Джорждина Чапман в изявление за сп. "Пийпъл". „Затова реших да напусна съпруга си".

Джорджина Чапман е дизайнерка на нашумялата модна къща "Маркеса". Тя има две малки деца от Уайнстийн.

Когато избухна скандалът миналата седмица, Харви Уайнстийн каза, че съпругата му го подкрепя и му помага да стане по-добър човек.

Неговите контакти в шоубизнеса помогнаха много за успеха на модната ѝ къща и за това водещи актриси да избират тоалетите ѝ за червения килим. От миналата седмица обаче в социалните мрежи се появиха призиви за бойкот на "Маркеса".

Първоначално осем жени обвиниха продуцента в сексуалeн тормоз. Към тях се присъединиха още, сред които Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу, Розана Аркет, Мира Сорвино. Три жени, една от които е актрисата Азия Ардженто, казаха, че ги е изнасилил.

В. "Ню Йоркър" разкри, че 16 бивши и сегашни ръководители и асистенти от "Уайнстийн Ко." и "Мирамакс" са знаели за поведението на Харви Уайнстийн към жените.

След като беше уволнен от продуцентската си компания, Харви Уайнстийн замина за Европа за лечение от сексуално пристрастяване, съобщи сайтът TMZ.