Кобрата: От загуба човек научава много повече, отколкото от победа
Секция: СПОРТ
12 Октомври 2017 15:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кобрата: От загуба човек научава много повече, отколкото от победа

/КРОСС/ "Сега знам, че не бях готов за мача с Кличко. Може би бях твърде млад. Този път обаче подготовката ми е много по-добра, чувствам се по-силен и напълно готов. От загубата от Кличко научих много неща. От една загуба човек научава много повече, отколкото от победа. Когато биеш, си мислиш, че си номер 1 и нямаш нужда от подобрения. Загубата те кара да работиш още по-здраво. Сега знам, че не бях готов за мача с Кличко, може би бях твърде млад. Този път обаче подготовката ми е много по-добра, чувствам се по-силен и напълно готов", обяви пред Sky Sports българският боксьор Кубрат Пулев преди мача си с Антъни Джошуа на 28 октомври, предава Нова телевизия.

Кобрата ще има втори шанс да стане световен шампион в тежка категория, отправяйки се срещу непобедния британец на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф.

Българинът споделя, че изучава изключително детайлно играта на Джошуа.

"Никога не съм гледал толкова много един боксьор. Виждам какво той прави добре и какво - не. Всеки трябва постоянно да се учи, независимо дали съм аз, Джошуа, или някой друг. Ако някой каже, че знае всичко в бокса, той лъже. Когато Кличко се би с Ей Джей, мачът бе 50/50, но той не се бе подготвил добре. Кличко си мислеше, че ще бие Джошуа без проблем", каза още Кобрата.