Alibaba направи оборот от 25 милиарда долара само за ден
Секция: Технологии
13 Ноември 2017 11:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Alibaba направи оборот от 25 милиарда долара само за ден

/КРОСС/ Alibaba е една от най-големите търговски компании в интернет, която всеки ден генерира впечатляващи приходи. Новите данни в интернет разкриват за поредния уникален рекорд на компанията. Оказва се, че Alibaba са направили оборот от над 25 милиарда долара в рамките на един ден, което е прецедент в историята им. Впечатляващото постижение е част от специална промоционална кампания на търговския гигант, предаде TechCrunch, цитиран от digital.bg.

Toва е един от най-впечатляващите обороти регистрирани досега в индустрията за толкова кратък период. Самите данни показват, че Alibaba са направили над 1.6 млрд. поръчки в рамите на 24 часа. Новият рекорд е само част от изключително успешната им година. Компанията успя да подобри всички свои рекордни за продажби за този период и сегашните данни са само потвърждение за товa. Изчисленията показват, че на всяка минута са генерирани повече от 1 млрд.

При всички положения можем само да се впечатлим от уникалното постижение на Alibaba. С подобни числа те само се позиционират като водещ търговски гигант в индустрията. Alibaba се превръщат във водещо име и е само въпрос на време да станат по-голям конкурент на Amazon. Поне засега Alibaba са фокусирани предимно върху китайската аудитория. Дали ще намерят как да преодолеят това ограничение и да станат по-влиятелно име в индустрията предстои да видим.