Промени в организацията на движението в София в края на седмицата
Секция: БЪЛГАРИЯ
07 Декември 2017 12:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Промени в организацията на движението в София в края на седмицата

/КРОСС/ Предстои организация на движението съобщиха от Пресцентъра на Столична обшина.

Във връзка с празник в параклис „Благовещение Господне" от 14.00 часа до 20.00 часа на 8 декември се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Оборище" между ул. „Кракра" и бул. „Васил Левски" на тротоара от страната на библиотеката. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с провеждане на събитие в параклис „Благовещение Господне" на ул. „Оборище" 5.

Организация на движението ще има във връзка с провеждането на футболна среща на 9 декември на Националния стадион „Васил Левски" .

От 00.00 часа до приключване на футболната среща на 9 декември се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства при сектор „Б" на Националния стадион „Васил Левски" .

Също така организация на движението се предвижда във връзка със събитие в Софийската опера и балет.

От 18.15 часа до 19.15 часа на 14 декември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Врабча" между ул. „Г.С Раковски" и ул. „Париж". Промяната в организацията на движение се налага във връзка с организиране на благотворителен концерт в сградата на Софийската опера и балет на 14 февруари.