Стойнев: Имаме фасада на държавност и институции, там работят некадърни хора
Секция: Коментари
11 Януари 2018 09:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стойнев: Имаме фасада на държавност и институции, там работят некадърни хора

/КРОСС/ „Днес е ден с 9 протеста и не бива проблемите на гражданите да се замитат заради старта на европредседателството. Имаме фасада на държавност и институции, които не могат да свършат своята работа, защото хората, които работят там, са некадърни, назначени без конкурс. Те работят против интересите на страната". Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България" Драгомир Стойнев пред БТВ.

Той добави, че се готвят протести в здравеопазването, а образованието е сринато, държавата не може да осигури сигурността на своите граждани.

„Разпадът в цялата система е огромен и вот на недоверие по темата корупция е изключително важен. Хората се сблъскват с корупцията още от раждането си", категоричен бе Драгомир Стойнев.

Той заяви още, че вотът на недоверие цели да покаже на българските граждани, че има алтернатива на това управление, която да реши тези проблеми. Ако в България има икономически растеж, как той достига до обикновените хора, които стават все по-бедни", попита народният представител.