"Третият пол" вкарва порно сцени във "Война и мир", притеснени в БСП
Секция: ПОЛИТИКА
13 Януари 2018 15:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Третият пол" вкарва порно сцени във "Война и мир", притеснени в БСП

/КРОСС/ Червените се скараха за Истанбулската конвенция. Това стана на закрито заседание на Националния съвет на БСП на Позитано 20. Лидерът Корнелия Нинова се опънала на президента на ПЕС Сергей Станишев, информира News.bg.

Станишев защитил ратификацията на конвенцията, обяснявайки важността на документа и че ако столетницата й се опъне това ще предизвика внушения, че БСП е антиевропейска партия.

Дори намекнал, че това няма да се хареса в Европа и партията щяла да е под угрозата за изключване от семейството на европейските социалисти.

Нинова пък му отговорила, че има национални теми, които са над европейските. Освен това му припомнила, че не за първи път партията щяла да е на различна позиция от ПЕС и дала за пример решенията около мигрантските квоти, СЕТА и за санкциите срещу Русия.

Съпартийци на Нинова изразили и активни притеснения, че ратификацията щяла да е "лъжицата с катран, която да се вкара в кацата с меда" и дори, че приемането й щяло да е все едно "да се вкарат порно сцени във Война и мир".