"Илюзионисти номер 1 в Русия" - Братя Сафронови, идват в България с магично шоу, от което изчезват зрители
Секция: КУЛТУРА
29 Януари 2018 10:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Илюзионисти номер 1 в Русия" - Братя Сафронови, идват в България с магично шоу, от което изчезват зрители

/КРОСС/ Братя Сафронови - илюзионисти номер 1 в Русия, ще накарат 9 зрители от публиката да изчезнат! Един от най-зрелищните номера на магьосниците се казва "Изчезване на зрители", а създаването на подобна илюзия отнема повече от 5 години всекидневна работа. Илюзионистите ще поканят 9 души от залата, избрани на случаен принцип и ще ги накарат да изчезнат от сцената и за броени секунди ще ги „телепортират" в другия край на залата.

Братя Сафронови споделиха, че „Най-трудните фокуси са тези, свързани с физическа подготовка и каскади, в които рискуват живота си „, а на българските зрители пожелават „Да правят добрини и да им се случват вълшебства".

По време на новата си мащабна продукция "Мълния" на 11 февруари в София, НДК зала 1, и на 13 февруари във Варна - ДКС, Братя Сафронови ще покажат едни от най-зрелищните номера като "Телепорт", "Изчезване на зрители", "Разполовяване", "Горещи метални прътове" и др.

"Горещи метални прътове" е изключително опасен и зрелищен номер, който държи зрителите в напрежение през цялото време! При изпълнението му, асистентка на илюзионистите се помещава в кутия, през която мълниеносно минават подпалени, метални прътове. Всички декори и помощни материали се показват на зрителите подробно преди всеки номер, за да се убедят, че няма измама - само илюзия.


Братя Сафронови - илюзионисти номер 1 в Русия, са за първи път в България, по покана на Degris Events.

В мащабното, фантастично шоу „Мълния", иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади.

video: https://www.youtube.com/watch?v=fPwac6LJRdQ&feature=youtu.be

Шоу-спектакълът „Мълния" е подходящ и за възрастни и за деца.

Престижното списание „FORBES" обяви Братя Сафронови за „Илюзионисти номер 1 в Русия". Братя Сафронови са победители и в номинациите: World Best big illusion от международния фестивал Wizard trophy, „Най-добро илюзионно шоу" на ежегодната церемония на Fashion TV, носители са на премия за „Принос към световната илюзия" - Wizard trophy.

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са:

„Ходене по стена" - номер в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м при температура минус 20 градуса по Целзий.

„Опасен влак" - номер в който през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е готвена повече от три години.

„Преминаване през стена" - номер в който Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което илюзионистът се показва през прозореца и.

„Измъкване от аквариум под вода" - номер в който Сергей Сафронов излиза от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 мин., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

За последните 15 г., магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона зрители по света.

Билетите се разпространяват в касите на НДК (София), ДКС (Варна), мрежата на Eventim, OMV, Office1, Orange, каса на Eventim в The Mall.