Силви Вартан се прощава с Джони Холидей в специален концерт в Париж
Секция: КУЛТУРА
13 Февруари 2018 11:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Силви Вартан се прощава с Джони Холидей в специален концерт в Париж

/КРОСС/ Вартан ще поствети първия концерт, част от прощалното ѝ турне на великата рок звезда, за да каже последно сбогом на истинската любов

Малко преди концертите ѝ в България (19-ти и 21-ти април) и няколко месеца след смъртта на рок звездата Джони Холидей, Силви Вартан ще изнесе специален концерт, посветен на бившия си съпруг и техните незабравими години заедно, в легендарната зала Le Grand Rex във Франция. Това ще бъде първият концерт, част от прощалното ѝ турне, озаглавено „Forever Sylvie".

„След 15 години спокойно мога да кажа, че истинската любов никога не умира. Някои хора успяват бързо да се възстановят и да приемат загубата на любим човек, но аз не съм един от тях. Ще бъде трудно", споделя Силви.
През март иконата на 60-те ще се върне назад във времето на свободния дух и ще потопи феновете си в няколкочасово носталгично шоу за творчеството на мъжа, съживил рок‘н‘рол музиката във Франция. Във Facebook Силви Вартан също сподели нетърпението си да излезе на сцената в Le Grand Rex за първи път и най-накрая да осъществи детската си мечта.

Следващата ѝ спирка ще бъде родната и скъпа на сърцето България, която Вартан напуска още като малко момиче. Концертът в страната, който изнася през 90-те, е едно от най-разтърсващите преживявания в пъстрата ѝ кариера. Ето защо иконата на френската музика ще се върне за последен път у нас, за да си вземе финално „сбогом" с любимата си публика в рамките на цели два концерта. Първият е във Варна на 19 април 2018 г. в Двореца на културата и спорта, вторият е на 21 април 2018 г. в София в зала 1 на НДК.
Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, бензиностанциите OMV, Билетния център НДК, и на касата на ДКС Варна на цени от 50 до 120 лева.