Отново големи печалби от играта „Еврошанс“ на „Евробет“
Секция: ЛЮБОПИТНО
13 Февруари 2018 16:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Отново големи печалби от играта „Еврошанс“ на „Евробет“

/КРОСС/ Изминалите три дни бяха изключително доходоносни за играчите на „Евробет", които си спечелиха удивителни печалби от играта „Еврошанс"

Щастливата поредица започва с перничанин, играл в пункта на „Евробет" на ул. „Тева" № 109, който печели 8 002 лева. С разкошна сума може да се похвали и познавач от Крумовград, който ще харчи 5 000 лева. 9 късметлийски числа зарадваха с 3 000 лева участник от Струмяни, а 2 500 лева отиват при щастливец от Борован, отново благодарение на „Еврошанс".

Неделният ден се оказва успешен за жител на Севлиево, който „отнесе" сериозната сума от 10 014 лева. Страхотното изпълнение е реализирано в пункта на ул. „Опълченска" 61. Специално внимание заслужава и софиянец, посетил пункта в ж.к. „Стрелбище" на ул. „Дедеагач". Майсторска игра с комбинации му осигурява 6 736 лева.  

Добрите новини продължават и в понеделник! Първият работен ден носи радост на участник от Трявна, който се сдоби с 8 000 лева. До него се нарежда шуменец, който увеличи бюджета си с 5 005 лева. Щафетата се поема от русенец, който прибавя в банковата си сметка 4 022 лева. В класацията попада и Рудозем, където са спечелени 3 200 лева.

„Евробет" дава възможност на своите фенове за още по-лесен и достъпен начин за онлайн залози в играта „Еврошанс" на eurobet.bg.  Тегленията са на всеки 5 минути, а максималната печалба е 1 МИЛИОН ЛЕВА!