Лесна епилация с трите нови епилатора на Panasonic
Секция: Технологии
13 Февруари 2018 18:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лесна епилация с трите нови епилатора на Panasonic

/КРОСС/ 30% по-широка глава* с двойни дискове и 60 пинсети за бърза, сигурна и прецизна епилация

Уникална функция за автоматично образуване на фина пяна и още по-гладка епилация

90° подвижна глава за леко достигане и на най-трудно достъпните места

Елегантен и ергономичен дизайн

Panasonic разработи три нови епилатора - ES-EL8A, ES-EL3A и ES-EL2A, които предлагат ултра-бърза епилация чрез ускорен режим с висока мощност, 60 пинсети и широки двойни дискове за копринено гладка кожа.
Новото блестящо трио от епилатори на Panasonic разполага с изобилие от съвременни технологии за извършване на пълна епилация за изключително кратко време.

Ергономичен, безжичен и гъвкав дизайн
ES-EL8A, ES-EL3A и ES-EL2A са елегантни, ергономични и удобни за държане и използване, което в съчетание с въртящата се на 90 градуса подвижна глава означава, че може с лекота да се достигне и до най-трудно достъпните места. Епилаторите също така са безжични, с възможност за бързо зареждане.

Прецизни резултати с 60 пинсети и LED осветление
С 30% по-широка глава*, двойни дискове и 60 пинсети, новите модели осигуряват бърза, сигурна и прецизна епилация. Чрез премахването на повече косъмчета с едно движение, те не само съкращават необходимото време, но и намаляват вероятността от пропускане на косъмчета. Вграденото LED осветление също спомага за постигане на по-прецизни резултати чрез откриване на пропуснати зони.

Пестене на време: увеличена скорост и водоустойчива конструкция
Всички нови модели поддържат две скорости - за нормална и мека епилация, а също така и нов режим за ускорена епилация с висока мощност, идеален за натовареното ежедневие. Чрез по-бързото движение на 60-те пинсети, епилаторът премахва повече косъмчета за по-малко време.

Новите епилатори на Panasonic са напълно водоустойчиви и могат да се използват дори под душа или във ваната.

Предварителното омекотяване на кожата във ваната значително улеснява премахването на косъмчетата чак до корените. Влагата също така защитава кожата и я предпазва от изсушаване. Това, което е уникално при новите модели, е автоматичната функция за пяна, с която епилаторът образува фина пяна от няколко капки душ гел, нанесени върху главата. Пяната обгръща косъмчетата и спомага за още по-гладка епилация.

Новите епилатори на Panasonic са оборудвани със следните приставки, като в таблицата по-долу е описана тяхната наличност при всеки от моделите:

Епилираща глава за крака/ръце
Широките двойни дискове и 60-те им пинсети ефективно премахват косъмчетата за мека и гладка кожа.

Нежна капачка
Тази приставка позволява нежно и гладко обезкосмяване без опъване на кожата.

Бръснеща глава с изскачащ тример
С острите си ножчета от неръждаема стомана, тази приставка ви позволява да бръснете бързо по-големи зони, като крака и подмишници. Предвиден е тример с повдигащо се ножче за скъсяване на дългите косми и улесняване на бръсненето.

Гребен за бикини-зона
Тази приставка се използва като се постави върху бръснещата главаи се използва преди епилация на дълги косъмчета, ако искате да скъсите окосмяването и да намалите обема му.

Епилираща глава за подмишници/бикини-линия
Двата диска се въртят в различни посоки, така че да могат лесно да преминават напред-назад. Това е удобно за места като подмишниците, където косъмчетата не растат равномерно.

Приставка за грижа за краката
Микро-керамичната пила позволява лесна грижа за твърдата кожа на петите или мазолите. Извивката на ролката е проектирана така, че да улесни прилагането на пилата точно там, където е необходимо, включително и на тесни места.

Panasonic се ангажира да насърчава удобната грижа за красота при жените и да обогатява живота на хората, като предлага широка гама от домашни продукти, разработени и произведени при строг контрол на качеството и безопасността.

*В сравнение с конвенционалната ED серия
• Техническите характеристики и спецификациите могат да бъдат променяни без предупреждение.
• Ефектът може да е различен при различните хора, в зависимост от тяхната кожа.