Делио Роси намекна за раздяла с "Левски"
Секция: СПОРТ
15 Април 2018 09:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Делио Роси намекна за раздяла с "Левски"

/КРОСС/Треньорът на "Левски" Делио Роси намекна, че може да напусне поста на стадион "Георги Аспарухов" в края на сезона. Италианският специалист, който се ползва с доверието на ръководството и феновете, бе разочарован от загубата от "Лудогорец". От началото на плейофната фаза "сините" са записали 3 загуби.

"Когато реших да поема "Левски" бях наясно, че ще бъде трудно, но не се отказах.В момента сме далеч от първото и второто място, сега е важно да завършим този шампионат подобаващо и да видим откъде ще започнем следващото. Знам, че има добра база, от която да се работи. Държа на това и го мисля, независимо дали аз ще съм треньор следващия сезон или не", каза Роси след мача.

Той заяви, че проблемите в отбора идват от това, че на всеки 6 месеца изграждането на отбор започва отначало заради многото нови футболисти.

"Дупката, която съществува се оправя по два начина - или харчиш страшно много пари и взимаш добри играчи, или всяка година взимаш по двама-трима играчи, за да попълваш тима и да вдигаш нивото", каза италианецът.

Роси определи мача с "Лудогорец" като равностоен. "Сините" загубиха след гол на Клаудио Кешерю от корнер.

"за съжаление се случи това нещастие да ни вкарат в края. На този отбор не трябва да се оставят празни пространства, защото им даваш шанс да контраатакуват. Разбира се сме разочаровани", каза още той.