"Бон Джоуви" се събраха за въвеждането в Залата на славата на рокендрола
Секция: Шоубизнес
15 Април 2018 20:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Бон Джоуви" се събраха за въвеждането в Залата на славата на рокендрола

/КРОСС/ "Бон Джоуви" се събраха в оригиналния си състав за състоялата се в Кливланд, Охайо, церемония по въвеждане в Залата на славата на рокендрола на избраниците за 2018 г., предадоха световните информационни агенции.

На събитието към фронтмена Джон Бон Джоуви, барабаниста Тико Торес и кийбордиста Дейвид Брайън се присъединиха бившите членове на популярната рок банда от САЩ Алек Джон Съч и Ричи Самбора, предаде TMZ.

Освен "Бон Джоуви", в Залата на славата на рокендрола бяха въведени групите "Дайър стрейтс", "Муди блус" и "Карс", и посмъртно певиците Нина Симон и Сестра Розета Тарп.

Списъкът за 2018 г. отбелязва завръщането към "корените" на Залата на славата на рокендрола, след като през последните две години в нея бяха въведени рапъри като Тупак Шакур и групата N.W.A. (Ен Дабъл Ю Ей).

Изпълнителите подлежат на избиране 25 години след излизането на първия им сингъл или албум. След въвеждането в Залата на славата на рокендрола, творчеството им става част от постоянна изложба в Музея на славата на рокендрола в Кливланд, Охайо.