Силви Вартан e вече в България
Секция: Шоубизнес
16 Април 2018 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Силви Вартан e вече в България

/КРОСС/ Остават броени часове до последната ѝ среща с българската публика на 19 април (ДКС, Варна) и 21 април (НДК, София).

Грандамата на френската музика Силви Вартан е вече в България! Любимата изпълнителка на поколения българи пристигна днес, за да сподели музиката си със скъпата на сърцето ѝ България. В два последни концерта във Варна и София, на 19 април в ДКС и на 21 април в зала 1 на НДК, Вартан ще изпълни на живо най-емблематичните си хитове.

Преди голямото си прощаване с родната сцена обаче Силви Вартан ще се срещне с Министър-председателя на Република България Бойко Борисов, както и с кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова. Вартан ще се включи и в редица инициативи с обществено значими каузи, а за своите най-верни фенове ще отдели специално време за лични срещи с автограф.

                         

Koнцертите в България са част от прощалното турне „Завинаги Силви", в което вземат участие 8 музиканти и 3 певици. Шоуто ще продължи над два часа, ще бъде разделено на две части и ще включва най-любимите и познати песни от творчеството на Силви. Музиката ще бъде придружена от визуален спектакъл, в който ще бъдат показани и множество оригинални клипове на Силви. Част от концертната програма ще бъде посветена на първата любов на Вартан - великия Джони Холидей, а финалът ще бъде голямата изненада и подарък на Силви към българската публика.

Концертите се провеждат под патронажа на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов, с когото Силви Вартан ще срещне на 17 април. В същия ден Вартан ще се срещне и с кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова.

Събитието в София е част от Календара на културните събития на Столична община за 2018 г. На следващия ден в книжарница CIELA на бул. Витоша 60 ще се проведе среща с автограф за най-верните фенове на Силви. Тази възможност ще имат и всички нейни почитатели във Варна на 19 април в книжарца CIELA на бул. Сливница 2.

Последните бройки билети могат да бъдат закупени от бензиностанциите OMV, мрежата на Eventim, билетен център НДК и на касата на ДКС Варна на цени от 30 до 120 лева.