Мартин Лорънс на 53: Ченгето на комедията
Секция: Шоубизнес
16 Април 2018 20:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мартин Лорънс на 53: Ченгето на комедията

/КРОСС/ На 16 април своя 53-ти рожден ден празнува американският комедиен актьор и продуцент Мартин Лорънс. Той е роден през 1965 година във Франкфурт на Майн, Германия и е четвъртото от общо 6 деца в семейството.

В своята филмова кариера досега той има участие в над 25 филма, като най-голям успех постига с ролите си в лентите "Лоши момчета", "Ченгета без значки", "Нищо за губене", "Ченгето в мен".

Вижте любопитни факти от живота на Мартин Лорънс:

Пълното му име е Мартин Фицджералд Лорънс. Родителите му го кръщават Мартин в чест на Мартин Лутър Кинг, а второто му име е взето от второто име на американският президент Джон Кенеди.

Бащата на актьора е военен и служи известно време във военна база в Германия, където се ражда и синът му.

Като ученик толкова е разсмивал съучениците си, че един от учителите му е давал последните 5 минути от часа си за изява, само и само да стои тих през останалото време.

Като юноша се занимава с бокс, но след сериозна травма в окото се отказва от мечтата си да стане професионален боксьор.

Има два брака зад гърба си, които завършват с бързи разводи. Първият продължава малко повече от година, а вторият - около две. Актьорът има и три дъщери.

Актьорът в миналото често е имал проблеми с полицията и е арестуван няколко пъти - за притежание на оръжие, за сбиване в нощен клуб и други.