Шуреят на Митьо Очите и негов авер измъчвали ученик
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Април 2018 14:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шуреят на Митьо Очите и негов авер измъчвали ученик

/КРОСС/ Шуреят на Митьо Очите и аверът му Богдан Рупанов от Поморие са обвинени в жестока гавра с 19-годишен младеж, когото съблекли чисто гол, измъчвали  и изнудвали.

Днес следобед районната прокуратура в Поморие ще поиска мярка за неотклонение постоянен арест за 26-годишния Янулис и 23-годишния Рупанов.

Шуреят на Очите и още четирима млади поморийци бяха арестувани на 13 април при спецакция на полицията в морското градче. След изтичане на 24-часовото им полицейско задържане останалите трима  са освободени.

По официални данни на Апелативна прокуратура Бургас Богдан Рупанов е обвинен за това, че на 12 април, при условията на продължавано престъпление, принудил 19-годишния Георги  Т., да извърши действия противно на волята му, като употребил сила и заплашване.

В един от случаите на принуда е участвал и  Христос Янулис. Двамата с Богдан накарали със сила Георги Т. да  отиде с тях в жилището на Богдан. Това е станало на 12 април, като пристигайки в апартамента двамата накарали момчето да съблече дрехите си.

После качили уплашения ученик на тавански етаж в същата сграда и го принудили да се съблече чисто гол,  да падне на колене, да сложи ръцете си зад глава, за да бъде сниман с мобилен телефон. 

Малко по-късно в същия апартамент насилниците накарали момчето да напише два текста, диктувани от Христос и Богдан, след което да се подпише. Това отново било съпроводено със заплахи и насилие.