Предстоящи събития в страната за 13 юни
Секция: Предстоящи събития
13 Юни 2018 07:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 13 юни

/КРОСС/София.
От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
В Централния военен клуб заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов ще открие международна научна конференция по въпросите на кибер сигурността и кибер отбраната „Бърза реакция".

***
София.
В София Тех Парк ще се проведе Eastern Europe Tech Tour 2018.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Дондуков" 8-10, ет. 4, ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно заявлениe от „Райков сервиз" ООД с вх. № Е-15-58-1#2 от 12.03.2018 г. за утвърждаване на цени за разпределение на природен газ, цени за снабдяване с природен газ и цени за присъединяване на клиенти към газоразпределителната мрежа за територията на община Смолян за регулаторен период 2018-2020 г.

***
София.
От 10.10 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Дондуков" 8-10, ет. 4 ще се проведе обществено обсъждане на проект на решение за утвърждаване на цени за разпределение на природен газ, цени за снабдяване с природен газ и цени за присъединяване на клиенти към газоразпределителната мрежа за територията на община Смолян на „Райков сервиз" ООД за регулаторен период 2018-2020 г.

***
София.
От 11.00 часа протестиращите срещу Проектозакона за Българска автомобилна камара браншови организации ще проведат среща с председателя на Комисията по транспорт към парламента Халил Летифов.

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА ще се проведе пресконференция във връзка с това, че България изпраща свой отбор от пациенти в първите международни спортни игри за хора с онкологични заболявания /22- 25 юни, Рим, Италия/.

***
София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Инициативен комитет „Възраждане" във връзка със събиране на подписи за свикване на референдум срещу въвеждането на еврото в България.

***
София.
От 13.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на ВСС.

***
София.
От 14.30 часа в зала Изток на Народното събрание под патронажа на Комисията по здравеопазването Националният център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА) организира кръгла маса на тема: „Здравето на българите през 21 век - тенденции и предизвикателства".

***
София.
От 19.00 часа пред бл. 320 в „Младост 3" жители на блока излизат на протест срещу инвестиционен проект за мястото на детската площадка зад блока им.

***
Варна.
От 10.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Одесос", на ул. „Хаджи Димитър" №3, структурите на Жени ГЕРБ и Младежи ГЕРБ във Варна организират кръводарителска акция.

***
Варна.
От 9.30 часа в пресцентъра на Фестивален и конгресен център - Варна ще се проведе немско-български семинар. Организатори са Съюзната адвокатска камара на Германия, Центърът за обучение на адвокати „Кръстю Цончев" и Адвокатски съвет - Варна.
***
Варна.
От 16.00 часа в зала „Варна", Община Варна, ще се проведе заседание на пълния състав на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Варна.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в зала 30 на Младежки дом ще се проведе дискусионна среща на тема „Терминал България".

***
Каварна.
От 17.00 часа в заседателната зала на община Каварна ще се проведе разяснителна среща във връзка с влизането в сила на Общия регламент относно защитата на данните(Регламент 2016/679 на ЕС).

***
Калофер.
От 10.00 часа Националния ученически събор, посветен на 170-тата годишнина от рождението на Христо Ботев ще посети Национален музей „Христо Ботев", Даскал Ботьово училище - гр. Калофер и Храм „Успение на Св. Богородица" - гр. Калофер.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ ще проведат приемни с граждани. Радослава Ташкова, председател на Групата на ГЕРБ и заместник-председателна Общински съвет - Пловдив, ще се срещне с граждани от 16.00 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул. "Академик Петър Динеков" №1А; Георги Василев, от 16 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул. "Академик Петър Динеков" №1А; Ани Лафчиева, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул. "Коста Паница" №5; Емил Русинов, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул. "Коста Паница" №5.

***
Разград.
От 10.00 часа в зала 712 в Областна администрация ще бъде дадена съвместна пресконференция на Областна администрация-Разград и Регионалното управление на образованието-Разград.

***
Русе.
От 11.00 часа пред сградата на Комплексния онкологичен център ще бъде демонстрирана обновената пациентска сигнализационна система, която вече работи в лечебното заведение.

***
Хасково.
От 11.00 часа в залата на втория етаж на Община Хасково ще се проведе заключителна пресконференция по проекта за подобряване на
образователна инфраструктура в града.

***
с. Шишковци.
От 11.00 часа ще бъде открита обновената експозиция на къща-музей „Владимир Димитров - Майстора" и студентският пленер „В духа на Майстора".

***
Шумен.
От 10.00 часа в Пресклуба на БТА в Шумен ще се състои пресконференция на председателя на „Движение България на гражданите" Димитър Делчев.