Предстоящи събития в страната за 11 юли
Секция: Предстоящи събития
11 Юли 2018 07:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 11 юли

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа Министерският съвет ще проведе седмичното си заседание.

***
София.
От 08.30 часа работещите в националното радио ще изразят недоволството си пред сградата на БНР. Повод за протеста на радиоработниците е липсата на прозрачност и ясни критерии при разпределението на бюджета на БНР и изключително ниското заплащане на труда на по-голямата част от работещите в медията.

***
София.
От 10.30 часа пред Министерството на земеделието ще се проведе Фестивала „От нашата ферма - с любов за вас!".

***
София.
От 12.30 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще посети новоизграждащото се депо на „Метрополитен", където ще види първия пристигнал влак за третата линия на метрото. Депото се намира на ул. Житница" (на територията на гараж Земляне). По-късно ще инспектира и строителството на метростанцията на кръстовището на булевардите „България" и „Гешов".

***
София.
От 13.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе седмичното заседание на Прокурорската колегия към ВСС.

***
София.
От 18.30 часа в парка пред блок 105 в жк. „Дружба 1" ще се проведе протест срещу ново строителство в парка между бл.105 и 108 СУ в жилищния комплекс.

***
Благоевград.
От 09.30 часа в зала № 5 на Община Благоевград ще се проведе първа пресконференция по проект „Обновяване на многофамилни жилищни сгради в Община Благоевград".

***
Бургас.
От 11.00 часа в „Капитанска зала" нa хотел „България", ул. „Александровска" 21, EVN България ще проведе пресконференция.

***
Варна.
От 11.00 часа при палатковия лагер на родителите и близките на деца и възрастни с увреждания във Варна, пред сградата на Регионалния исторически музей е предвиден флашмоб. Поводът е навършването на един месец от създаването на протестния палатков лагер на родители на деца/лица с уврежадния във Варна.

***
Варна.
От 10.00 часа в зала „Варна" на Община Варна ще се проведе пресконференция за дуалното обучение. Организатори са дирекция „Образование и младежки дейности" и Професионалната гимназия по горско стопанство и дървообработване „Николай Хайтов"

***
Пловдив.
Общински съветници от ГЕРБ в Общински съвет - Пловдив ще се срещнат с граждани. Георги Василев, от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул."Академик Петър Динеков"№1А. Ани Лафчиева, от 17.00 до 18.30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№5. Емил Русинов, от 17.30 до 19.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№5.