По-малко от седмица до първия концерт на Bob Moses в България
Секция: Шоубизнес
11 Юли 2018 11:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
По-малко от седмица до първия концерт на Bob Moses в България

/КРОСС/ Остава по-малко от седмица до първото гостуване на Bob Moses в Yalta Club на 18 юли, когато канадското електронно дуо ще представи песни от предстоящия си албум в ролята на гост и хедлайнер на TAKEOVER LIVE – новият клубен формат на Любо Урсини в Room 2. 

Тази година Bob Moses се завърна с чисто нов сингъл Heaven Only Knows и анонс за цял албум, който излиза през есента и ще има своеобразна предпремиера на живо по време на първия TAKEOVER LIVE. Гостуването в Yalta Club е едно от малцината европейски участия  в календара на електронното дуо, което ще свири само в Истанбул и София, преди да отлети за гиг на испанския музикален фестивал Benicàssim. Концертът на Bob Moses в София е истинска генерална репетиция за голямото северноамериканско турне Battle Lines със специалното участие на Mansionair, което започва през есента.

                  

Освен новите си парчета, спечелилото награда Грами канадско дуо на Tom Howie и Jimmy Vallance ще представи най-големите си хитове от предишните си издания и суперуспешния дебютен албум Days Gone By от 2015 – Tearing Me Up, All I Want, Like It or Not, Talk, Winter’s Song и Too Much is Never Enough. Хипнотичната любовна музика на Bob Moses е най-подходящият старт за нов формат, посветена само и единствено на чувственото изживяване с емоционална електроника. TAKEOVER LIVE е естествено продължение на едноименната концепция на Любо Урсини за дълги диджей сетове в интимната индустриална атмосфера, която поставя музиката с определено послание на първо място.

Седмичното събитие е замислено като вечерен ивент след края на работния ден, който се възползва не само от дискретния мрак на Room 2, но и от обновената лятна градина пред клуба – идеално място за коктейли и лек разговор преди гига на канадското дуо в залата на TAKEOVER. Диджей сетовете за вечерта на 18 юли са на Любо Урсини. 

Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2235500749820257/

Повече за Bob Moses: http://bobmosesmusic.com/

Повече за Takeover: https://jointhetakeover.com/

На 18 юли YALTA CLUB предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на now@jointhetakeover.com

Билети за TAKEOVER LIVE: BOB MOSES се предлагат само на входа на клуба в деня на партито срещу 20 лева.

Повече подробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.