Изкуството да “летиш” в Sofia Ring Mall
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Юли 2018 15:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изкуството да “летиш” в Sofia Ring Mall

/КРОСС/ В събота деца и възрастни ще имат възможността да се научат напълно безплатно да управляват супер дрона Tello .

Sofia Ring Mall ще е домакин на иновативното събитие “Семеен ден с Tello”, на което всички фенове на новите технологии ще се забавляват, докато се учат как да „летят” с дрон

На 14 юли организаторите от DJI предоставят шанс на всеки сам да усети тръпката да управлява дрон. Тогава и деца, и родители ще могат да опитат сами как работи хитовото устройство по време на обучение. Това ще стане с помощта на опитни пилоти и специалисти, които ще им покажат всички яки функции, които предлага супер дрона Tello! Защото Tello e много повече от модерна играчка! Той има 14-ядрен процесор, много полетни функции и асистентни програми за допълнителна сигурност при полет. Със своята 720p HD камера, дронът позволява да се гледа видео в реално време на смартфон с приложението Tello. Освен това, дронът се управлява от смартфон или безжично, чрез Bluetooth дистанционно управление.

                   

Неповторими и вълнуващи преживяваният очакват децата, които ще се превърнат в начинаещи пилоти, правейки пробни полети и селфита в абсолютно приятелска и безопасна, контролирана среда.

Обучението е подходящо за начинаещи и любители и ще се извърши с безопасни дрончета, които са с големина, малко по-голяма от тази на кибритена кутийка.

Специалното събитие ще се състои на 14 юли 2018 г. (събота) от 13 до 15 часа в Sofia Ring Mall, eтаж 2, DJI STORE. 

За всички участници са предвидени куп приятни изненади. Регистрирайте се предварително на :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WY9qzcIDU0qe_AtK9wndCVEZMWKLie7aVAkFogCfWyGr_A/viewform