Всеки петък безплатна диагностика от Huawei
Секция: Технологии
08 Август 2018 11:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Всеки петък безплатна диагностика от Huawei

/КРОСС/ Huawei стартира инициативата Smart Friday, в рамките на която Центърът за обслужване на клиенти на ул. Леге 6 ще предлага безплатна диагностика на всички устройства на марката и 10% отстъпка от негаранционното сервизиране.

На 10 август (петък) Huawei стартира първата по рода си инициатива в България, наречена Smart Friday. На тази дата и всеки петък след нея в Центъра за обслужване на клиенти на компанията на ул. Леге N6 в идеалния център на София, всеки собственик на Huawei устройство ще може да получи пълна и напълно безплатна диагностика на своето гаранционно или вече негаранционно Huawei устройство, да изпие чаша кафе и разгледа новите продукти на компанията, и ако диагностиката установи проблем – негаранционните устройства получават 10% отстъпка от цената на ремонт, а гаранционното устройство – напълно безплатен ремонт в рамките на гаранционните условия. Всеки петък се превръща в специален ден за потребителите на Huawei, които могат да се възползват и от всички консултантски и помощни услуги, от които имат нужда – да обсъдят оптимални идеи за използване на своето устройство, препоръка при избор на ново според личния си лайфстайл, архивиране на цялата информация от смартфона им на USB диск и други.

Инициативата Smart Friday, както и цялостното обслужване, предлагано в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. Леге N6, e отворена за всички потребители на марката, независимо от къде са закупили своето устройство – мобилен оператор или магазин за техника, в страната или чужбина. Работното време на Центъра е всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 ч.