ЦСКА с оферта за халф на "Ювентус"
Секция: СПОРТ
09 Август 2018 16:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЦСКА с оферта за халф на "Ювентус"

/КРОСС/ ЦСКА се прицели във футболист на "Ювентус". "Червените" са отправили оферта към 25-годишния офанзивен халф Стефано Белтраме. Информацията може да се смята за достоверна, тъй като идва от авторитетния италиански журналист Джанлука ди Марцио.

Белтраме е собственост на "бианконерите", но е записал само един официален мач за тях. От 2013 г. той постоянно е преотстъпван, а през миналия сезон носи екипа на холандския "Го Ахед Ийгълс" (5 гола в 32 мача за първенство). Интерес към него проявява друг холандски клуб - "Ден Бош".

През това лято Стефано бе част от групата на "Ювентус" за мачовете от "Интернешънъл Чемпиънс Къп" в САЩ. Въпреки че записа минути в три от общо четирите двубоя и дори се разписа от дузпи срещу "Бенфика" и легендите на МЛС, той със сигурност не попада в плановете на треньора Масимилиано Алегри.

Белтраме е бивш национал на Италия във възрастовите групи до 18, 19 и 20 години. С юношите на "Ювентус" е шампион на страната за 2013 г. За същия сезон се води шампион и на Серия А, тъй като тогава изиграва и единствения си официален мач за първия тим.