ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги доставя зелена енергия на Екстрапак ООД
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Август 2018 12:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги доставя зелена енергия на Екстрапак ООД

/КРОСС/ Фирма Екстрапак ООД се присъедини към компаниите у нас, които закупуват електроенергия от екологично производство, доставена от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.  Енергийното дружество издаде удостоверение, гарантиращо, че в производството и ежедневната си дейност Екстрапак вече ще използва 100% зелена енергия. Специалният документ беше връчен на управителя на компанията, г-н Милен Георгиев, от г-н Богомил Недевски, директор Продажби на ключови клиенти в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги.

ЕКСТРАПАК ООД е създадена през 1995 г. от млади и предприемчиви българи, които полагат основите ѝ и обединяват усилия да превърнат фирмата в най-добрия производител на чанти и опаковки в България. Компанията е собственик на три завода и нова логистична база във Велико Търново. Екстрапак има работеща система за управление на околната среда, чрез която се намаляват екологичните рискове. Фирмата притежава редица сертификати, доказващи, че осъществява екологично производство. Поддържане на постоянно високо качество на продуктите и активна позиция по екологичните въпроси, свързани с отпадъците от опаковки са приоритет на мениджърите на фирмата.

„Една от основните ни мисии е да развиваме бизнеса си без да вредим на околната среда и да помагаме на нашите партньори да вървят по същия път. Ето защо Екстрапак постоянно търси начини продуктите, които произвежда, да оставят минимален отпечатък върху природата. Благодарим на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги за предоставената възможност да надградим нашия ангажимент за екологично чисто производство и да утвърдим последователната ни политика за опазване на околната среда”, заяви г-н Георгиев.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е издало удостоверения за зелена енергия на десетки компании на територията на цялата страна. Фирмите, които имат интерес към осъществяване на своята дейност със 100% зелена енергия, могат да потърсят консултация от специалистите на енергийния търговец на телефон *6161 и имейл адрес: market@energo-pro.bg