Корнелия Нинова: Премиерът Борисов направо ме умилява с непрекъснатите си хвалби
Секция: ПОЛИТИКА
10 Август 2018 16:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Корнелия Нинова: Премиерът Борисов направо ме умилява с непрекъснатите си хвалби

/КРОСС/ Корнелия Нинова отвърна на похвалите на премиера към нея за решението й да отстрани Бенчо Бенчев от групата на общинарите социалисти в Бургас. Тя призна, че би искала да му върне с добри думи, но не успява да ги намери.

По-рано днес Борисов обяви във Варна, че решението на Нинова е правилното. "... излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам", каза министър-председателят.

Премиерът Борисов направо ме умилява с непрекъснатите си хвалби за правилното ми решение да поема отговорност и да поискам Бенчо Бенчев да напусне всички постове. Много ми се иска да му върна комплимента. Лято е, може да разменим по две-три мили думи. Опитвам се, но не ми се получава. Ще го почакам още няколко дни.

Може пък и той да поеме отговорността да освободи шефа на митницата, която е дала на същия този Бенчев и на Митьо Очите да ги охраняват. Или на шефа на клона на НОИ в Бургас, който също опрял до услугите на Бенчев и “Очите”. Или попита общинските съветници от ГЕРБ - защо гласуваха Бенчев за заместник-председател на Общинския съвет.

Като висш пилотаж ще приема, ако Борисов успее да поеме отговорност и за кмета си на Бургас-той си знае защо или за шефа на кабинета си, дето смята, че “Очите” е един легален бизнесмен. И малко му "завиждам” на Борисов - Бенчев не спря да го хвали и да му вика, че е мъжкар, а за мен една добра дума не намери и само ме хули. Разбрах,че премиерът ни бил във Варна. Не е лошо да намине и към Бургас. Лято е и замириса на море, концесии и още нещо...........