Кольо Колев: Кабинетът виси на косъм
Секция: Анализи
10 Септември 2018 11:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кольо Колев: Кабинетът виси на косъм

/КРОСС/ Социологът Кольо Колев и политологът Страхил Делийскин коментираха в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR какво ще се случи днес на коалиционният съвет между ГЕРБ и Патриотичния фронт, на който ще се обсъждат трите министерски оставки на Николай Нанков, Ивайло Московски и Валентин Радев след жестоката катастрофа на пътя убиец край Своге.

„Напрежение има“, смята Делийски, а Кольо Колев дори заяви: „Кабинетът виси на косъм.

„Трудно се балансира ситуацията, в която се намира този кабинет“, обясни политологът Делийски и добави, че все по -видно става, че дневният ред на Бойко Борисов е един, а на парламентарната група е друг.

Делийски смята, че наистина „нещата стават сложни“. „Примерно поведението на Волен Сидеров и на Валери Симеонов е мотивирано от взаимоотношения, които ние не знаем, те не са политически“, обясни той.

„Има нещо доста притеснително в тази ситуация и то е, че правителството занимава себе си и публиката с технологията на оставането на власт, но гражданите не се интересуват толкова от това как се пази властта, а по-скоро се интересуват какво се случва в тази власт“, заяви още Делийски.