NANA и C-BLOCK се присъединяват към DJ BOBO за HITS ONLY 2018 и 13 години Радио ENERGY
Секция: Шоубизнес
11 Септември 2018 16:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
NANA и C-BLOCK се присъединяват към DJ BOBO за HITS ONLY 2018 и 13 години Радио ENERGY

/КРОСС/ Грандиозно парти с най-великите хитове на 90-те ще разтърси Арена Армеец през ноември

Още две култови имена се присъединяват към феноменалното шоу на 10.11.2018 в София. Абсолютните звезди на евро-рапа NANA и C-BLOCK, които с всяка своя песен буквално окупираха челните места на класациите в редица държави за седмици наред, ще зарадват феновете на музиката от 90-те и ще застанат на една сцена с легендарния DJ BOBO в една незабравима вечер. Гостуването на безспорните любимци на българската публика ще отбележи 13-ия рожден ден на Радио ENERGY и второто издание на платформата HITS ONLY, която миналата година събра заедно неповторимите Samantha Fox, Sandra и C.C. Catch.

Гано-германската звезда NANA стартира като DJ още като 16-годишен, но бързо открива истинската си страст. През 1995 се включва в евроденс проекта Darkness като рапър и работи с Toni Cottura, който по-късно продуцира имена като N Sync и Backstreet Boys. Песента „Dreams“ се превръща в хит, но NANA напуска формацията, за да търси своя оригинален стил. През 1996-97 работи с лейбъла Booya Music и още първият му самостоятелен сингъл „Darkman“ влиза в топ 10 в Германия.

Следва хитът „Lonely“ – най-успешната евро-рап песен, която застава неотлъчно в класациите и придобива платинен статус. „Too Much Heaven”, „Remember the Time“, „Lonely“, „He’s Comin“ са следващите му топ-парчета, които го превръщат в един от най-успешните изпълнители на Германия, продал над 7 милиона копия и радващ се на огромна фен база не само в Европа, но и в Азия. В последните години NANA разви дълбок интерес към страната ни заради любовта на българските фенове и незабравимите си посещения у нас, и дори колаборира с редица родни изпълнители.

Успехът на C-BLOCK също започва от Германия, когато двамата американци Anthony „Red Dogg“ Joseph и James „Mr. P“ White, редом до NANA отбелязват бума на рап музиката в Европа. 1995 е годината, в която започват да се занимават с музика, само година по-късно издават и първия си успешен сингъл. Четвъртият – „So Strung Out“ от 1996 става тотален хит, следват „Time Is Tickin Away“, „Summertime“, „Brocken Wings“, „We Believe“, като това са само част от парчетата, които изстрелват и задържат формацията на върха във втората половина на 90-те. C-BLOCK също са истински любимци на публиката у нас и обожават страната ни  заради особената връзка с феновете тук и избухващите концерти.

Най-доброто от музиката на 90-те очаква всички фенове на доброто прекарване на 10.11.2018 в Арена Армеец. Най-големите хитове на NANA и C-BLOCK ще предшестват грандиозното шоу на DJ BOBO Mystorial, създадено по случай 25-годишнината му на сцена. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-ия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за любимата музика от 90те до днес, и второто издание на платформата HITS ONLY. На честотите на радиото очаквайте многобройни игри и изненади за рождения ден през всички месеци, които предшестват голямото събитие през ноември. Вижте и специалния видео поздрав към слушателите на Радио ENERGY лично от DJ Bobo тук.

Организатори са KEEN ACTS и Радио ENERGY, a билетите на цени от 45 до 70 лева са в продажба в мрежата на Ивентим – бензиностанции OMV, билетен център НДК, касите на Български пощи и онлайн на Eventim.bg