“НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” ще разлюлее Варна на 6 октомври и Пловдив на 7 октомври!
Секция: КУЛТУРА
12 Септември 2018 10:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
“НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” ще разлюлее Варна на 6 октомври и Пловдив на 7 октомври!

/КРОСС/ Трите най-големи професионални ансамбли у нас, емблеми в музикалното и танцовото ни изкуство – ансамбъл „Филип Кутев“, „Тракия“ и „Пирин“ ще гостуват във ВАРНА и ПЛОВДИВ с “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3”. Повече от 150 танцьори, музиканти и певици ще разлюлеят Дворец на Културата и спорта във ВАРНА на 6 ОКТОМВРИ от 19.30 ч. и зала С.И.Л.А. в ПЛОВДИВ на 7 ОКТОМВРИ, пак от 19.30 ч. С изключително богата, разнообразна и пъстра фолклорна програма съставите ще премерят сили на една сцена, редувайки изпълненията си.

                     

За финал - всички заедно ще се хванат на шопско хоро. Очаква се фолклорният празник да продължи повече от два часа, а на сцената ще се сменят костюми и изпълнения от различните фолклорни области на България. По всичко личи, че предстои най-ритмичната и  вълнуваща нощ за ценителите на българският фолклор. “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” бе представена в София през май тази година с огромен успех и напълно разпродадена зала седмица преди датата.

                     

Билетите за НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3 във ВАРНА на 6 ОКТОМВРИ и в ПЛОВДИВ на 7 ОКТОМВРИ се продават с пълна сила. Цената им е от 15 до 35 лв. (според мястото в залата). Можете да ги намерите он лайн в системата на Ticketportal.bg, в книжарници Booktrading, бензиностанции ОМВ и   Office1Storestore в цялата страна. Още места, на които могат да се закупят:

Каси във ВАРНА:

Билетна каса на Дом на Културата и спорта - Варна

Купи билет за Варна от ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук - тук.

Каси в ПЛОВДИВ:

Билетна каса MaskArt в Дом на културата “Борис Христов”, Музикален магазин на ул. Отец Паисий №3 и от партньорите: http://ticketportal.bg/pmiesta.asp#104360

Купи билет он лайн oт за Пловдив от ТУК.

Събитието във фейсбук е тук.