Димитър Димитров: Нещата в Лудогорец не са такива, каквито изглеждат
Секция: СПОРТ
11 Октомври 2018 08:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Димитър Димитров: Нещата в Лудогорец не са такива, каквито изглеждат

/КРОСС/ Бившият наставник на Лудогорец Димитър Димитров призна, че не е изненадан от случащото се при "орлите" в последните дни. В Разград се разделиха по взаимно съгласие с треньора Пауло Аутуори. С решение на Управителния съвет бе отстранен и спортният директор Методи Томанов. 

"Аз съм последният човек, който може да бъде изненадан от това, което се случи в клуба през последните дни. Нещата не са такива, каквито изглеждат острани, но хората няма как да знаят. 

Навсякъде, където съм бил на 95 процента съм работил с футболисти, които аз съм селектирал в течение на времето, защото заварените играчи е ясно, че си остават. Но в Разград не бе така, въпреки че уговорките в началото бяха различни. Не се оплаквам от това - така съм приел, така съм работил. Явно колегата след мен е имал непреодолими различия с хората в спортния отдел над него", заяви Херо пред "Тема спорт". 

Според него Лудогорец си остава най-стойностният отбор в Първа лига. Димитров, който в момента води Иртиш, добави, че от последните трансфери по-малко от половината играчи са се наложили.