70-годишен мъж играе Pokemon Go на 11 смартфона едновременно
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Ноември 2018 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
70-годишен мъж играе Pokemon Go на 11 смартфона едновременно

/КРОСС/ Манията по видеоигрите не е присъща само на децата. Възрастните също може да се окажат запленени от виртуалните герои. Такъв е случаят със 70-годишния Чен Сан-юан от Тайван, съобщава BusinessInsider. Мъжът е толкова вманиачен по играта Pokemon Go, че я играе на 11 смартфона едновременно.

Мъжът дори си е разработил сложна стойка, която му позволява да вижда всички 11 телефона пред себе си постоянно дори и докато върви по улицата. Манията му продължава да се задълбочава.

Той придобива местна слава през май т.г., когато е видян да кара колелото си и въпреки това да играе на 6 телефона едновременно. Явно те не му стигат и през юни решава да си направи стойка за 9 устройства за велосипеда. А сега е решил да се откаже от колелото и да увеличи смартфоните до 11.

Мъжът харчи около 1300 долара на месец, за да поддържа хобито си. В тези разходи влизат самите телефони, мобилните абонаменти и виртуални аксесоари за играта.Освен това Сан-юан носи със себе си и голям сак, от който излизат множество кабели. Те свързват телефоните с няколко големи преносими батерии и осигуряват до 20 часа непрекъсната игра на всички 11 телефона.

За него обаче това не е достатъчно. Той казва пред БиБиС, че планира нова версия на стойката, за да може да играе с общо 15 телефона едновременно.