Морски хотели с минерални извори са финалисти за Балканските Оскари
Секция: Туризъм
05 Декември 2018 12:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Морски хотели с минерални извори са финалисти за Балканските Оскари

/КРОСС/ Съчетанието на море и минерални извори превръщат България в туристическа дестинация без аналог не само на Балканите, но и в света, сочат организаторите на четвъртото издание на Балканските туристически Оскари. Церемонията ще се състои тази вечер в хотел Премиер Бест Уестърн София.
Финалист в конкурса за Балканските Оскари е и 4-звездният хотел Балнео & СПА Азалия се намира в курортa "Св. Св. Константин и Елена", разположен на 8 км северно от град Варна сред забележително красива природна местност.
Курортът "Св. Св. Константин и Елена" съчетава уникалните дадености на море, парк и минерални извори. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, чистата морска вода, йодните изпарения го правят първокласен морски и СПА курорт.
Азалия е модерен хотелски комплекс, разположен на самия морски бряг. Предлага уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златен плаж и естествени минерални извори.
Медикъл СПА центърът на хотел Азалия е истински храм на спокойствието, за бягство ежедневния стрес и напрежение, с богат избор от специални процедури, релаксиращи масажи, терапии за лице и тяло и лечебни програми. Центърът е модерно оборудван и работи с най-реномираните марки за SPA козметика.