Талантът на „Еврофутбол“ Мария Йовкова с победа на евроквалификации
Секция: СПОРТ
05 Декември 2018 12:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Талантът на „Еврофутбол“ Мария Йовкова с победа на евроквалификации Рахим Рашайда спечели бронзов медал на международно състезание в Италия

 

/КРОСС/ Спортният талант на „Еврофутбол" в тениса на маса Мария Йовкова постигна категорична победа с 3:0 гейма над представителка на Шотландия в квалификациите за Европейското отборно първенство по тенис на маса. Срещите се проведоха в „Арена Асарел" - Панагюрище.
Мария е част от отбора на България по тенис на маса - жени. Съотборничките й Ивет Илиева и Калина Христова, която е миналогодишен спортен талант на „Еврофутбол", също надделяха над шотландските си съпернички. Така се формира и крайният резултат при жените - България - Шотландия 3:0.

 

 

Друг състезател, подкрепен от програма „Спортни таланти на „Еврофутбол" - Рахим Рашайда, извоюва бронзов медал на шпага за деца до 14 г. на международно състезание по фехтовка в Равена - Италия. Той се пребори за отличието сред 190 участници.
„Еврофутбол" желае още много успехи на спортните си таланти!

***
Медийни партньори по програма „Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, вестник „Еврофутбол", агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа оказва и Националната спортна академия „Васил Левски".