Всички участници от „Фермата: Съединение“ за първи път заедно за среща с фенове
Секция: Шоубизнес
06 Декември 2018 16:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Всички участници от „Фермата: Съединение“ за първи път заедно за среща с фенове

/КРОСС/ За първи път в историята на най-позитивното риалити шоу „Фермата" феновете ще имат уникалната възможност да се срещнат с участниците и водещите, седмица преди големия финал на 16 декември. Настоящи и вече напуснали фермери от четвърти сезон ще се съберат заедно извън пределите на стопанството, за да се запознаят лично с най-верните си почитатели и посетители на Sofiа Ring Mall, където в събота, 8 декември, от 13.00 до 15.00 часа ще се проведе събитието.
Специално за срещата на 8 декември, от фермата по изключение ще излязат всички, които все още са част от надпреварата за голямата награда от 100 хиляди лева, както и всички отпаднали от шоуто фермери и популярни участници.
В Sofia Ring Mall почитателите на „Фермата: Съединение" ще могат лично да поговорят и да се снимат с вокалиста на група D2 Деян Каменов - Дидо, с емблематичния Ивайло Караньотов, както и със специалния гост от миналия сезон -  волейболната звезда Владо Николов. Домакини на срещата с фенове ще бъдат водещите Иван и Андрей, заедно с главните герои в онлайн риалити поредицата „Горан и фермерите" Горан Иванов и Ваня Джаферович.