Деца модели ще дефилират в благотворителния ревю-спектакъл „Деца помагат на деца"
Секция: Шоубизнес
07 Декември 2018 14:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Деца модели ще дефилират в благотворителния ревю-спектакъл „Деца помагат на деца"

/КРОСС/ Фитнес моделът Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова застават зад благородната идея да помогнат на деца със специални образователни потребности в арт център „Angel Steps". Събитието ще бъде на 9 декемви от 11:00 часа на бул. „Сливница 245", съобщи авторката на идеята Силвия Симова.
В благотворителния ревю-спектакъл „Деца помагат на деца" ще дефилират малчуганите от Фондация „Ангелски деца", които наравно със своите връстници, ще представят спортния бранд на Biliana Yotovska label и официалните рокли,специално изработени за случая от Kaya Design.
В центъра се провеждат занимания за деца със специални образователни потребности (СОП), като те се обучават по индивидуални програми с цел развитие на способностите и социалните им умения. Освен това се организират събития за тяхната интеграция и социализация. И тъй като всяко дете има нужда от любов и внимание, от адекватна среда,в която да учи, твори и да се развива, център Angel Steps създава именно такова място. В него всяко дете се чувства свободно да изрази себе си и да се развива такова, каквото е - различно и специално посвоему.
В навечерието на най-светлия християнски празник-Рождество Христово, ще покажем, че заедно можем да реализираме мечтите си. Спортните сетове и елегантните детски рокли, с които децата ще дефилират, ще бъдат предложени на търг от водещия Драгомир Драганов, а събраните средства ще отидат за подпомагане на Ангелските деца.
Как да се хранят здравословно ще запознае децата Биляна Йотовска и заедно с тях ще приготви различни комбинации полезни смутита. Тя е категорична, че родителите са тези, които трябва да изградят правилни хранителни навици, за да растат децата здрави и щастливи. С помощта на „Фреш Маркет" всички гости ще могат да опитат здравословните напитки. Събраните средства от благотворителното събитие ще подпомогнат децата в тяхното бъдещо развитие.