Световни компании представят най-новите си разработки в Лас Вегас
Секция: Технологии
09 Януари 2019 17:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Световни компании представят най-новите си разработки в Лас Вегас

/КРОСС/ Най-голямото международно изложение за потребителска електроника Consumer Electronics Show (CES) стартира днес в Лас Вегас и ще продължи до 11 януари. На събитието традиционно най-големите технологични компании в света представят иновативните си продукти, с които се надяват да променят ежедневнието на хората. Показвани са и проекти на по-малко известни фирми и предприемачи.

Очаква се да присъстват 180 000 участници, посочва американското издание Inc.com, което е една от медиите с изпратен репортер на мястото. Сред лекторите и представителите на големи технологични играчи от сцената ще бъдат шефове на Comcast, Amazon, Uber, Dell. Има общо около 4500 компании участници в изложението.

Експертите посочват, че вероятно през 2019 г. няма да има много големи иновативни продукти, които да смаят публиката, а по-скоро ще има подобрения на вече съществуващите категории продукти, които хората по света използват - например в областта на телевизорите, компютрите и др.

1100 ще бъдат говорителите от сцената, само представители на бизнеса. Заради настоящия блокаж на работата на американското правителство няма да има представители на държавата. Най-малко десет лица на правителствени агенции, сред които Федералната комисия за комуникации, Агенцията за защита на околната среда и Федералната търговска комисия, са отменили участието си.