LG представи Styler - бъдещето в грижата за дрехите
Секция: Технологии
10 Януари 2019 10:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG представи Styler - бъдещето в грижата за дрехите

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще представи своята завладяваща визия свързана с цялостната грижа за дрехите чрез революционната система Styler по време на CES 2019. Начело на линията ще бъде новият LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door, носител на наградата CES 2019 Innovation Award. LG също така ще демонстрира огромния капацитет на моделите и функцията Smart Mirror с изкуствен интелект за едно изцяло ново, виртуално модно преживяване.

Премиум моделът LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door придава функционалност и елегантност на дома с изтънчен, модерен дизайн и способността да съхранява дрехите чисти и възможно най-добре изглеждащи. Новата врата от черно стъкло излъчва изтънченост, докато уредът безпроблемно и удобно освежава до четири облекла едновременно - включително и панталон, който е поставен в самата врата. Включените Smart DiagnosisTM и SmartThinQTM предлагат на потребителите предимството на бързата и точна поддръжка и възможността Google Assistant да бъде избран само с глас.

В основата на Styler е TrueSteamTM технологията на LG, която елиминира повече от 99,9% от микробите и бактериите, които се намират в дрехите, за да поддържа гардероба чист*. Когато дрехите бъдат поставени върху движещата се част те биват почистени от гънки и неприятни миризми, докато Gentle Dry премахва бързо и старателно влагата. Heat Pump Drying намалява консумацията на енергията като използва топлината от горещия и влажен въздух вътре в Styler, а Pants Crease Care осигурява чист и спретнат вид като елиминира всички гънки без това да изисква използване на ютия.

В допълнение на новия Styler, посетителите на CES 2019 ще могат да изпитат решението на бъдещето от LG за поддръжка на дрехите. Създаден за по-големи семейства, големият Styler е разширената версия на Styler Black Tinted Mirror Glass Door, която може да събере до пет облекла, закачени на закачалки (включително и дълги палта), както и чифт панталони на самата врата. Във връзка с Styler от бъдещето, LG предоставя на публиката и поглед върху спалнята на бъдещето - със своето Smart Mirror с AI виртуална услуга. Това LG ThinQ огледало може да предостави персонализирано преживяване с интелигентните си модни предложения и виртуални комбинации, позволявайки на потребителите да пазаруват дрехи без да е нужно да ги пробват в магазин.

„С красивия си дизайн и висока ефективност, елегантният черен LG Styler пренася грижата за дрехите у дома към едно по-високо ниво", заяви Сонг Дей-хьон, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Развълнувани сме да разширим възможностите на Styler и да достигнем до още потребители, които до този момент не са били наясно, че има по-добра грижа за гардероба от просто изпирането с вода или химическото чистене."

Посетителите на CES от 8 до 11 януари могат да посетят щанд #11100 в Конгресния център на Лас Вегас, за да изпитат пълната гама от решения за грижа за облеклото от LG.