Пренеси се в Париж и Венеция със Sofia Ring Mall на Свети Валентин
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Февруари 2019 08:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пренеси се в Париж и Венеция със Sofia Ring Mall на Свети Валентин

/КРОСС/ Море от любов, романтика, изненади и многобройни идеи за подаръци очакват всички влюбени от 9-и до 13-и февруари в Sofia Ring Mall.
Моментът, в който трябва да покажете обичта си към половинката по максимално специален и запомнящ се начин наближава. Ако все още не сте измислили и планували как да го направите, бъдете абсолютно спокойни. В Sofia Ring Mall има разнообразие от възможности - от сладки шоколадови изненади, през специални тематични подаръци за нея или него, до романтични вечери или екстремни забавления - за всеки вкус по нещо.
Какво повече му трябва на човек в дните около Свети Валентин?! Какво ли - може би да се пренесе за кратко в атмосферата на най-романтичните градове в света - Париж и Венеция. В дните от 9 до 13 февруари те ви очакват на голяма фотостена, специално създадена за фон на най-лайкванитеселфита. Всеки, направил си снимка на Стената на любовта, може да я публикува под специалния пост на фейсбук страницата на Sofia Ring Mall и да участва втомболата за голямата награда - 3 ваучера за изискана вечеря в един от елитните ресторанти в търговския център -мястото с най-романтичния и красив изглед към Витоша.
Sofia Ring Mall e мол от ново поколение с мисия да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.