Стинг отново в България през 2019-а
Секция: Шоубизнес
10 Февруари 2019 17:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стинг отново в България през 2019-а

/КРОСС/ През 2017 и 2018 г. Стинг направи три изключителни концерта в България и рекордно бързо разпродаде Арена Армеец и два пъти Античния театър в Пловдив. В София беше придружен от сина си Joe Sumner, а в Пловдив - от реге иконата Шаги, с когото издадоха съвместния албум 44/876, спечелил награда Грами за Най-добър реге албум.За радост на българските му почитатели и през 2019 г. Стинг е включил България в новото си европейско турне. То носи името My Songs. Концертите, включени в него ще са наистина много специални.

Многобройните почитатели на великия музикант ще имат удоволствието да станат част от едно ново невероятно и динамично шоу. Те ще имат възможността да чуят най-обичаните песни на Sting, белязали впечатляващата му кариера, като "Englishman In New York," "Fields Of Gold," "Shape Of My Heart," "Every Breath You Take," "Roxanne," "Message In A Bottle", и др.Определян като един от най-емблематичните световни артисти, Стинг е носител на: 16 награди "Грами", две награди "БРИТ", "Златен Глобус", награда "Еми", има 4 номинации за "Оскар", номинация за награда "Тони", награда на века от списание Билборд и Човек на годината за 2004 на MusiCares. Член е на Hall of Fame за автори на песни, носител е на награда "Кенеди център", специалната награда на The American Music Award of Merit, и наградата на The Polar Music.

През своят знаменит творчески път, Стинг продава почти 100 милиона копия на албумите си като соло артист и заедно с The Police.

Българската публика ще има удоволствието да види отново големият музикант, който винаги е различен и неповторим и със сигурност ще зарадва и изненада феновете си на 1 юни 2019 в Арена Армеец!

Организатори на концерта са София Мюзик Ентърпрайсис и Live Nation. Билетите за концерта на Стинг ще бъдат на цени от 60 до 140 лев.