ТИТА и Papi Hans влизат в новия сезон на „Като две капки вода“
Секция: Шоубизнес
10 Февруари 2019 21:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 ТИТА и Papi Hans влизат в новия сезон на „Като две капки вода“

/КРОСС/ ТИТА и Papi Hans ще се включат в звездния каст на „Като две капки вода" с чар, провокация и задължителна доза самоирония.
След като изпълнителката на хитови парчета като „Антилопа" и „Фотошоп" подкрепи в публиката Софи Маринова през изминалия сезон, тази година самата тя ще се впусне в контрастни преобразявания.

"Много обичам да имитирам близките ми, както и популярни хора. Досега обаче съм го правила само на шега пред приятели, за да ги разсмея. Ще ми бъде много интересно да го правя и пред камерите, където обикновено влизам само в образа на ТИТА. За мен ще бъде интересно предизвикателство, да оставя този образ вкъщи и да бъда съвсем друг човек на сцената на шоуто", разказва изпълнителката, която направи своя дебют за широката публика като финалист в X Factor 2014.

Новината за участието на певицата беше обявена ексклузивно на официалния Instagram профил на "Като две капки вода" на „Като две капки вода". След успешни музикални проекти като „Кекс" и „Суперпалав", Константин Трендафилов, известен с псевдонима Papi Hans, ще има възможност да направи свой прочит на 13 световни образа, които Бутонът на късмета ще му предложи. Поетът и писател наскоро беше част от VIP Brother 2018, а сега ще покаже нови качества от своя потенциал с участието в единственото шоу за преобразявания у нас.

„Аз + „Като две капки вода"? Не ми се мисли какво ще се случи!", заявява с присъщото си чувство за хумор артистът, който очаква изненади от себе си и шоуто.