Брад Пит се появи на партито за 50-ия юбилей на Дженифър Анистън
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Февруари 2019 16:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит се появи на партито за 50-ия юбилей на Дженифър Анистън

/КРОСС/ Брад Пит присъства на партито за 50-ия рожден ден на бившата си съпруга Дженифър Анистън в Лос Анджелис, съобщава БТА. Актьорът, който се раздели със звездата от "Приятели" през 2005 г. след 5-годишен брак, влязъл сам в хотел „Сънсет тауър". На партито беше и Гуинет Полтроу - бивша приятелка на Пит, както и Джон Мейър, с когото Анистън имаше връзка. Неговата бивша приятелка Кейти Пери пък пристигна на мотор със сегашния си партньор Орландо Блум. На купона присъстваха и куп други холивудски звезди

Говореше се, че Дженифър Анистън и Брад Пит отново са се сближили, след като той се раздели с Анджелина Джоли през 2016 г. Техен близък обаче каза, че не се виждат редовно, а само от време на време си изпращат поздрави. Дженифър Анистън миналата година се раздели с Джъстин Теру след двегодишен брак.

„Браковете ми бяха успешни, по мое лично мнение. Когато приключиха, това беше избор, направен, защото сме предпочели да бъдем щастливи, а понякога щастието не може да съществува в старата конфигурация", коментира Анистън.