Gravity Co. с първи концерт за годината на 13 февруари в клуб "Терминал 1"
Секция: КУЛТУРА
11 Февруари 2019 12:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Gravity Co. с първи концерт за годината на 13 февруари в клуб "Терминал 1"

/КРОСС/ Музикантите от Gravity Co. са готови за първият си концерт от началото на годината, който ще бъде на 13 февруари (сряда) в "Терминал 1".

Ден преди да ни залее "истерията по 14 февруари" от столичният клуб ще се лее много качествена, дори феноменална българска музика, добре позната и много обичана.

Ще ни я поднесе любимата група в оригинален състав, а това са: Явор Захариев (вокал), Ивайло Чалъков (китара), Петър Съмналиев (програминг, клавишни) и Стефан Попов (барабани). Gravity Co. се събраха ударно с два напълно разпродадени концерта точно преди една година, след четири годишна пауза и за радост на
многобройните си стари и нови фенове.

Новина е, че на 13 феруари към няколко от вълшебните парчета на Gravity Co. ще се присъедини специално и Ерсин от група Jeremy. Ще чуем "Empty World", "Air", "No Sunshine", "Mr. No One", "Paper Trail",
"Wings", "Away", "Time, Keep It", "Higher", "Anything Goes" и още.

Концертът ще започне след 22 ч. с екстарвагантните Les Animaux Sauvages - electro/minimal wave/post-punk проект, зад който стоят Насо Русков и Ивайло Стоядинов - Чарли (познати ни от Babyface Clan) и Сибила Серафим (актриса, певица и пианистка, участвала в различни театрални, филмови и музикални приключения).

Очертава се силна и определено стилна музикална сряда вечер, истинско щастие за ценители и фенове на всички тези музиканти. Освен това, на сцената на 13 февруари ще има и трима рожденници, а кои са те - ще разберете, ако сте там.

Началото е в 22.00 ч., а вратите на "Терминал 1" се отварят в 21.00 ч. Билети за събитието ще намерите в системата на Еventim.bg, както и на входа на клуба в деня на събитието (ако все още има). Цената им е 15 лв за билет.

В деня на събитието ще са по 20 лв. Можете да ги закупите още от щанд на EVENTIM на ул."6-ти септември", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса "Арена Армеец", Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард", книжарница „На спирката".

Чуйте Gravity Co. и Les Animaux Sauvages .